October 23, 2017  - 3:56 PM CET

Topdanmark indgår ambitiøst partnerskab med SingularityU Denmark

"Jeg er begejstret for, at Topdanmark går forrest i at bevise, at forsikringsbranchen også tager teknologiens påvirkning seriøst," siger Laila Pawlak, der er CEO hos SingularityU Denmark.

"Jeg er begejstret for, at Topdanmark går forrest i at bevise, at forsikringsbranchen også tager teknologiens påvirkning seriøst," siger Laila Pawlak, der er CEO hos SingularityU Denmark.

 Topdanmark indgår ambitiøst partnerskab med SingularityU Denmark

Topdanmark bliver en af de første virksomheder i Norden, der giver ledere og medarbejdere adgang til viden, innovation og netværk i verdensklasse hos SingularityU Denmark.

Den 4. Industrielle revolution rammer også forsikringsbranchen. For at få indsigt i og udsigt til, hvad det indebærer og kræver har Topdanmark indgået et partnerskab med SingularityU Denmark, som er en del af den anerkendte amerikanske videns- og tænketank Singularity University.

SingularityU Denmark holder til i et 5.000 m2 stort videns- og innovationscenter i Copenhagen Science City på Ydre Nørrebro og åbner officielt den 23. oktober 2017.

"Det er Topdanmarks ambition at blive Danmarks mest veldrevne forsikringsselskab. Dette skal bl.a. ske gennem digitalisering, innovation og udnyttelse af ny teknologi. Gennem partnerskabet med SingularityU Denmark har Topdanmark adgang til innovation, viden, netværk og seminarer i verdensklasse," siger koncerndirektør i Topdanmark, Marianne Wier, og fortsætter:

"Ny teknologi ændrer kundernes forventninger og giver nye løsninger. Derfor skal vi være på forkant med, hvordan vi designer vores services, så kunderne vedvarende opfatter os som relevante, og at vi nemt, enkelt og hurtigt løser deres behov. Det stiller krav til måden, vi arbejder på, måden vi organiserer os på og til innovation. I partnerskabet med SingularityU tror vi på, at vores medarbejdere, der arbejder med udvikling, kan blive inspireret og finde løsninger, når de kommer i nærkontakt med miljøet af start-up-virksomheder, potentielle partnere og ildsjæle i SingularityU, der arbejder med, hvordan fremtiden kommer til at se ud," siger Marianne Wier.

Hos SingilarityU Denmark glæder man sig over partnerskabet med Topdanmark.

"Alle brancher bliver berørt af den teknologiske udvikling, og vinderne bliver dem, der tager udviklingen seriøst. Det handler bl.a. om at have et strategisk blik på kompetenceudvikling og kontinuerlig uddannelse i organisationen — og det har Topdanmark. Jeg ser meget frem til vores samarbejde, og jeg er begejstret for, at Topdanmark går forrest i at bevise, at forsikringsbranchen også tager teknologiens påvirkning seriøst," siger Laila Pawlak, der er CEO hos SingularityU Denmark.

Om Singulaity University

Videns- og tænketanken Singularity University blev grundlagt i Silicon Valley i Californien i 2008 og er blandt verdens førende inden for eksponentielle teknologier. Aktiviteterne i Singularity University omfatter bl.a. kunstig intelligens, robotics, digitalisering, netværk, IT, digital biologi, energi og miljø, lægemidler, hjerneforskning og nanoteknologi.

Yderligere information:

Kontakt hos Topdanmark: Koncerndirektør Marianne Wier, 22 51 28 50

Kontakt hos SingularityU Denmark: CEO, Laila Pawlak, laila@singularityu.dk, 29 24 53 50

Om SingularityU Denmark: www.singularityudenmark.org


Luk vindue | Tilbage til toppen

Copyright 2018 Topdanmark | Download Adobe Reader